Které záporáky zřejmě očekávat ve filmu The Batman? A jak by vypadal Keanu Reeves jako Deathstroke?

Komiksové střípky.

Zdá se, že se konečně pohnuly ledy u sólového filmu Batmana nazvaného jednoduše The Batman. Nedávno bylo oznámeno, že se hlavní role ujme Robert Pattinson a samozřejmě jsou lidé zvědaví, se kterými padouchy by mohl poměřit síly.

Podle stránek Geeks WorldWide by to měla být následující šestice:

Hlavním padouchem by měl být údajně Riddler/Hádankář, tedy někdo, kdo je současně geniální a šílený a vyžívá se v hádankách. Riddler by nebyl překvapením, jde o jednoho z nejklasičtějších Batmanových protivníků vůbec.

Očekává se, že by se mohl objevit i FireFly, což není úplně proslulý zloduch, ale určitý potenciál má. Podle všeho by mělo jít o vedlejšího zloducha, nebude tím, kdo tahá za nitky.

Původně se věřilo i v to, že se dočkáme Penguina/Tučňáka. S tím se stále počítá, ale je otázkou, zda bude dál ústředním padouchem (což předchozí zprávy napovídaly) s ohledem na to, že by jím měl být Riddler. Ale nikdo neříká, že by se o tuhle roli nemohli dělit.

Další záporačkou (respektive antihrdinkou) bude Catwoman. A je to dobře, ta prostě k Batmanovi patří, je to jeho osudová žena. Režisér Matt Reeves prý hledá herečku mezi 20 až 30 lety. Bude muset být šikovná, protože Selina Kyle alias Catwoman se bude ve filmu ohánět bičem.

Později se začaly šířit zvěsti o tom, že se objeví také Two-Face a Mad Hatter. Na první pohled se tedy může zdát, že bude ve filmu "přezáporákováno", ovšem předpokládá se, že někteří zloduši budou mít jen malé role.

Je to zajímavá směsice zloduchů, ale možná víte, že se původně počítalo i s Deathstrokem (ostatně, objevil se v potitulkové scéně Justice League) v podání Joea Manganiello.

A nedávno se začalo mluvit o tom, že by tahle role slušela Keanu Reevesovi. Jak by mohl jako Deathstroke vypadat? To nám ukázal Bosslogic.

Nicméně není moc pravděpodobné, že se Deathstrokea dočkáme (ne v prvním dílu, Reevese ale údajně chce natočit trilogii), ovšem Keanu si možná v komiksovce zahraje. Marvel ho původně oslovil, aby ztvárnil Yon-Rogga v Captain Marvel (2019), ale Keanu měl závazky k sérii John Wick. Aktuálně ho prý Marvel láká do týmovky The Eternals.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat