Díky téhle fotce budete ještě víc milovat Roberta Downeyho Jr. a Paul Rudd nabádá fandy, aby bojovali za Ant-Mana 3

Komiksové střípky.

Robert Downey Jr. je velkým miláčkem publika a to hlavně a především kvůli roli Tonyho Starka/Iron Mana v Marvelovském filmovém universu.

Díky ní se herec dostal do povědomí milionů a milionů (a milionů) diváků po celém světě a ti ho zbožňují nejen proto, že je jako Iron Man skvělý, ale také proto, že i když nenatáčí, je to hodně sympatický člověk.

To dokazuje i fotka, kterou zveřejnila dětská herečka Lexi Rabe, který v Avengers: Endgame (2019) ztvárnila dceru Pepper Potts (Gwyneth Paltrow) a právě Tonyho Starka Morgan.

Od ucha k uchu se smějící Robert, který se skvěle baví po boku své seriálové dcery? To je kombinace, které žádný fanda tohoto herce neodolá.


Oba dva díly série Ant-Man si vedly dobře jak, pokud jde o hodnocení novinářů, tak pokud jde o tržby. Rekordy nepřekonávaly, ale vydělaly dost a dost na to, aby si účetní od Disneyho mnuli ruce. Přesto ale oficiálně nebylo potvrzeno pokračování.

A jelikož zatím nebylo oznámeno, že bude třetí Ant-Man, rozhodl se jeho představitel Paul Rudd trošku rozhýbat situaci. To je jasné z jeho odpovědi na otázku, zda vznikne trojka:

"Nevím. Musíte se ozvat těm na nejvyšších pozicích a začít kampaň, aby k tomu došlo."

Kampaně jsou dnes běžné a oblíbené, takže by nebylo překvapením, pokud by nějaká vznikla. A proč ne, filmy Ant-Man jsou trochu jiné marvelovky, skromnější, ale zábavné, takže by třetí díl nebyl vůbec špatný nápad.

Zdroj: Yahoo
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat