Justice League: Fandové bombardují novou šéfku Warner Bros. kvůli sestřihu Zacka Snydera

A nedají pokoj.

Téměř ihned po premiéře ne zrovna uspokojivé komiksovky Justice League (2017) fandové začali volat po sestřihu Zacka Snydera, který by definitivně ukončil diskuse o tom, zda film zkazil už Snyder nebo jeho nástupce Joss Whedon.

Nevypadalo to ale, že na Synderovu verzi dojde a tak se situace postupem času trochu uklidnila. Ne na dlouho. Nedávno byla oznámeno, že novou prezidentkou Warner Bros. bude Ann Sarnoff a tahle informace znovu odstartovala vlnu žádostí o Snyderův sestřih Justice League.

Nikdy nebylo oficiálně potvrzeno, že tahle podoba filmu existuje, nicméně Snyder to v minulosti naznačil a objevovaly se i zprávy od dalších osob z obsazení a štábu, které naznačovaly, že sestřih od Snydera opravdu vznikl.

Nicméně, bez ohledu na to, že je Warner Bros. po představení nové šéfky zaplavováno na sociálních sítích žádostmi o uvolnění Snyderova sestřihu, se nezdá, že by to bylo v plánu.

Kdoví, jestli k tomu někdy nedojde, ale zatím se zdá, že se Warner Bros. chce soustředit spíše na budoucí projekty a ne se vracet do ne úplně povedené minulosti.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat