Black Widow: Fotografie z natáčení naznačují příchod nového záporáka, po kterém fandové dlouho volají

Kterého?

Aktuálně je v plném proudu natáčení dlouho očekávané sólovky superšpionky Black Widow (Scarlett Johansson). A není překvapením, že se kolem placu ochomýtá hromada zvědavců, kdy někteří neváhají fotit to, co se děje.

V posledních týdnech tak po internetu začalo kolovat několik fotografií a některé prozradily zajímavé věci, například pravděpodobnou účast druhé Black Widow (v podání Florence Pugh).

Také nové snímky zřejmě naznačují něco, co určitě mnoho fandů zaujme. Zdá se totiž, že je na fotografiích k vidění nový záporák.

Je to někdo v brnění, které má stříbrné, červené a modré prvky. A někteří věří, že jde o někoho, po kom spousta lidí touží a to Tonyho Masterse alias Taskmastera.

To je častý protivník Deadpoola a nebezpečný žoldák, kterému bylo vpíchnuto speciální sérum, které mu umožňuje okamžitě vstřebat různé znalosti včetně pohybů. Jinak řečeno, v mžiku je schopen se naučit například různá bojová umění. Kromě toho je extrémně inteligentní a je expertem na používání široké řady zbraní.

Po účasti Taskmastera touží diváci už dlouho a je tak možné, že se (pravděpodobně příští rok, kdy by měl mít film premiéru) dočkají.

Samozřejmě je tu možnost, že jde o jiného záporáka, ale zrovna Taskmaster by byl skvělým protivníkem pro Black Widow, která je také proslulá špičkovými znalostmi boje beze i se zbraněmi.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat