Jméno X-Men je zastaralé, tvrdí šéfka Marvelu a dočkáme se návratu Lady Sif?

Komiksové střípky.

V lednu se společnost Fox stala součástí Disneyho. A tím pádem získal Disney práva na X-Meny, Fantastickou čtyřku nebo Deadpoola. Dá se tak očekávat, že začne pracovat na jejich nových filmech. Začalo se mluvit o tom, že film Fantastická čtyřka by mohl do kin dorazit v roce 2022 (i když to potvrzeno nebyl).

Co se týče X-Menů, tak se dá předpokládat, že poté, co byl poslední x-menovský film, který vznikl pod hlavičkou Foxu, tedy X-Men: Dark Phoenix (2019), přijat ze strany recenzentů velmi chladně, Marvel chvíli počká, než nabídne vlastní verzi.

SOUVISEJÍCÍ: X-MEN: DARK PHOENIX JSOU NEJHŮŘE HODNOCENÝM FILMEM ZE SÉRIE

Ovšem, je klidně možné, že už tým neponese název X-Men, protože marvelovská viceprezidentka produkce Victoria Alonso prohlásila:

"Nevím, co pro nás chystá budoucnost. Je zábavné, že to lidé stále nazývají X-Meny. V téhle skupině je i spousta superhrdinek, takže si myslím, že je to [jméno] zastaralé."

Victoria se také vyjádřila k tomu, jak to vypadá s návratem Lady Sif v podání Jaimie Alexander, která chyběla jak v Thor: Ragnarok (2017), tak v posledních dvou filmech Avengers, kde byly skoro všechny výrazné marvelovské postavy:

"Nikdy neříkejte nikdy. Milujeme postavu Sif, stejně tak jako milujeme naši herečku Jaimie Alexander."

Tedy, klasické obecné tvrzení, nicméně se spekuluje o tom, že by Sif mohla dostat vlastní seriál na streamovací službě Disney+, která odstartuje v listopadu. A bylo by to fajn, Sif je skvělá postava.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat