Fantastická čtyřka: Marvel prý nabídne nový film v roce 2022, režírovat by ho chtěl Matthew Vaughn

Udělal by z ní hrané Úžasňákovy.

V lednu Disney po dlouhém snažení získal společnost Fox. To kromě jiného znamená, že se Marvelu (je součástí Disneyho) vrátí značky jako X-Meni, Deadpool nebo Fantastická čtyřka.

A právě v souvislosti s posledním zmíněném týmu se mluví o tom, že by se marvelovského filmu mohl dočkat "už" v roce 2022.

Prezident Marvel Studios chce prý vidět návrat téhle oblíbené grupy do kin za tři roky a nezbývá než držet palce, aby to tentokrát vyšlo.

Fantastická čtyřka to nemá snadné. První pokus o filmovou verzi se ani nedostal do kin (je k vidění na YouTube), další film (a pokračování) od Tima Storyho sice nebyl úplně nezábavný, ale asi to nebylo to, co si fandové marvelovského týmu představovali, ale pořád to bylo lepší než reboot z roku 2015.

V případě marvelovské verze není jasné, kdo ji bude natáčet, ale zájem projevil velký milovník Fantastické čtyřky Peyton Reed, režisér obou marvelovek ze série Ant-Man.

A režii by se nebránil ani Matthew Vaughn (X-Men: První třída, Kick-Ass, Kingsman), který už ví, jak by jeho film vypadal:

"Podle mě by to měla být hraná verze Úžasňáků. Poctivý spektakulární film o nefunkční rodině."

Matthew se v minulosti nechal slyšet, že by film chtěl natočit, protože fandové potřebují napravit chuť po posledním pokusu z roku 2015 a Vaughn by rád "vyžehlil" tenhle "omyl."

Uvidíme, po kom Marvel sáhne, ale oba zmínění pánové se zdají být vhodnými kandidáty.



Zdroj: GWW, ScreenRant, CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat