Chris Hemsworth dal opět vědět, že se chce vrátit do role Thora a vytvořit nový tým

Herec ještě nechce odložit Mjolnir a Stormbreaker.

Několika hercům skončila s filmem Avengers: Endgame (2019) smlouva s Marvelem. Někteří naznačili, že návrat neplánují, jiní by ale chtěli být součástí Marvelovského filmového universa dál.

Mezi nimi je i Chris Hemsworth (Thor), který už několikrát naznačil, že by nerad pověsil kápi na hřebík a opět to zopakoval:

"Velmi rád bych si tuhle postavu znovu zahrál. Tolik to miluji, speciálně, pokud by bylo možné s ní znovu udělat něco výjimečného. Mám dojem, že každý ze tří posledních filmů byl velmi velmi odlišný. Opravdu jsem měl pocit, že jde o naprosto odlišnou postavu. A nevím, kdy a zda vůbec natočí [Strážce Galaxie]." 

Na konci Avengers: Endgame jsme byli svědky toho, že se Thor vydal do vesmíru spolu se Strážci Galaxie a podle všeho by Chris chtěl v téhle dějové lince pokračovat a stát se členem "nového" týmu Asgarďané Galaxie (což byl návrh novináře Erica Eisenberga, který Chrise zpovídal):

"Pracoval bych rád s každým z těchto lidí. Asgarďané Galaxie. To vlastně zní skvěle. To by mohla být má další práce. Díky, chlape."

Není to potvrzeno, ale upřímně řečeno mám pocit, že se Chris do role Thora vrátí. Ostatně, asi tu byl nějaký důvod pro to, že si tvůrci v jeho případě nechali otevřená vrátka. A jelikož se v blízké budoucnosti začne pracovat na třetích Strážcích Galaxie, nebylo by překvapením, pokud by bylo oznámeno, že v nich bude i Thor.


Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat