Captain Marvel: A nedají jí pokoj, internetoví trollové označují Captain Marvel za zlodějku a záporačku

Proč?

Před premiérou první ženské marvelovky Captain Marvel (2019) došlo k záměrnému snižování hodnocení a dalším hnusárnám, které měly filmu ublížit, protože prostě někteří lidé nedokázali přenést přes srdce, že svůj film dostane i ženská postava, případně pár jedincům nebylo po chuti, že se hlavní role ujala Brie Larson.

Nicméně, soudě podle tržeb, které překonaly hranici 1 miliardy dolarů se trollům nepovedlo vesmírnému dobrodružství podrazit nohy.

Ale nevzdávají to. Tentokrát se do Captain Marvel pustili kvůli vystřižené scéně. Ve filmu jsme byli svědky toho, že Captain Marvel vlezle balil motorkář, ale nakonec to vzdal a vydal se do baru. Nyní se na internetu objevila jiná verze scény, kde ho hlavní hrdinka chytila za ruku a donutila ho, aby jí dal bundu a motorku.

Většinou, když se něco podobného stane v jiných filmech, lidé se usmějí a řeknou, že si to ten slizoun zasloužil, ale v případě Captain Marvel se objevilo peskování, že krade, že ubližuje lidem, že není hrdinka, ale záporačka a podobné stížnosti.

A ano Captain Marvel se v tomto případě zachovala poněkud neeticky, ale když se v minulosti objevily podobné momenty, mávlo se nad tím rukou. Teď se kvůli tomu dělá hrozné halo. Co si budeme povídat, podobné scény byly k vidění v jiných filmech, ale většinou v nich figurovali mužští hrdinové a žádný velký poprask z toho nebyl (pokud se nemýlím, tak v předchozích marvelovkách došlo například ke krádeži auta). U Captain Marvel je tomu ale jinak.

Očividně je stále dost těch, kteří prostě neunesou to, že Marvel dal šanci i ženské postavě.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů:

  1. Herečka Captain Marvel je hodně neoblíbená. Její postava vypadá, jako by postrádala emoce. CHová se k ostatním Marvel hercům strašně, říká že je nejsilnější a že je ze všech nejlepší. Je to extremistická feministka. Ta krádež lidem dle mého nevadila, ale našli si důvod proš si zanadávat, protože, a nemluvím jen za sebe, je Captain Marvel velmi oprávněně neoblíbená a průměrná, jakožto postava.

    OdpovědětVymazat