Avengers: Endgame Avatara nepřekonají, myslí si experti a Dave Bautista si rýpnul do Rychle a zběsile

Komiksové střípky.

Před pár dny (v USA 28. června, u nás ovšem až 11. července) byla do kina uvedena "rozšířená" verze Avengers: Endgame (2019) a cíl je asi jasný, Marvel chce, aby film překonal Avatara (2009), respektive jeho tržby ve výši 2,79 miliardy dolarů. Zbývá k tomu už jen pár desítek milionů dolarů. Ale analytici příliš nevěří, že znovuuvedení Avengers zvládnou vydělat dost, aby Avatara sesadili z trůnu.

Nicméně to není úplně vyloučené, protože by Avengers mohl pomoc Spider-Man: Daleko od domova (2019), díky kterému by diváci dostali chuť se znovu podívat na Avengers (případně na něj zajdou ti, kteří je ještě neviděli, aby se na Spider-Mana připravili), ovšem bylo by překvapením, pokud by Endgame Avatara překonala.

Dave do Rychle a zběsile nechce

Dave Bautista je nejen veleznámý wrestler, ale také čím dál úspěšnější herec, který hraje v marvelovských filmech, ale kromě toho se objevil například v bondovce Spectre (2015) a dalších zajímavých projektech. Nicméně, pokud by dostal nabídku zahrát si v sérii Rychle a zběsile, tak by rozhodně nekývl. Je to jasné z jeho tweetu. Jeden z fanoušků zmínil, zda by se nechtěl přidat ke spin-offu s Dwaynem "Rockem" Johnsonem a reakce byla velmi výmluvná (stačí se podívat na smajlíky a hashtag):

🤢.....děkuji, za to, že mě zvažujete...🤮 #radějibudutočitdobréfilmy

Minimálně se Daveovi musí nechat, že se nebojí být upřímný.
Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů:

  1. Tak jestli má Batista za to, že Escape plan 2 byl dobrej film, tak jsem asi viděl něco jinýho...

    OdpovědětVymazat