V seriálu Falcona a Winter Soldiera budou další dvě postavy z filmů. A Lois Lane si původně měla zahrát marvelovská herečka

Komiksové střípky:

Jedním z několika seriálu, které chystá streamovací služba Disney+ (odstartuje v listopadu) bude i týmovka Falcona (Anthony Mackie) a Winter Soldiera (Sebastian Stan) a zdá se, že se k nim přidají další dvě postavy z filmů Captain America. Konkrétně záporák Helmut Zemo (Daniel Brühl), který dělal neplechu v Captain America: Občanská válka (2016) a Sharon Carter/Agentka 13 (Emily VanCamp). Sharon se objevila nejen ve zmíněné Občanské válce, ale také v Captain America: Návrat prvního Avengera (2014). Jde o praneteř Peggy Carter (Hayley Atwell) a stejně jako Peggy, i Sharon měla velmi blízký vztah s Kapitánem Amerikou (Chris Evans).

Šestidílná minisérie bude mít premiéru v srpnu 2020.

Místo Gamory Lois Lane

Lois Lane v DC filmech aktuálně hraje Amy Adams, ale původně měl režisér Muže z oceli (2013) Zack Snyder vyhlédnutou i jinou herečku a to Zoe Saldanu. A tu samozřejmě dobře znají fandové marvelovských projektů, protože aktuálně hraje Gamoru. Právě Amy a Zoe byly hlavními kandidátkami a obě prý byly skvělé, ale nakonec se Snyder rozhodl pro Amy, která se mu do role hodila víc. Je ale otázkou, zda ji budeme dál vídat jako odvážnou novinářku, není jasné, zda bude mít roli v některém z budoucích filmů. Vlastně se netuší, jak to bude po odchodu Henryho Cavilla s filmy o Supermanovi dál, je klidně možné, že vznikne reboot.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat