Scarlett Johansson dostane za Black Widow obrovskou sumu, marvelovské filmy vydělaly skoro 20 miliard dolarů

A kdy se začnou natáčet třetí Strážci Galaxie?

Trvalo to dlouho, hodně dlouho (styď se Marvele), ale nakonec se i Black Widow (Scarlett Johansson) dočká vlastního filmu. Aktuálně se na něm pracuje a mluví se o tom, že nebude tak přecpaný efekty jako jiné marvelovské projekty, ale půjde spíše o skromnější, ovšem intenzivní dobrodružství, které nám ukáže, jak žila Natasha Romanoff/Black Widow před prvními Avengers (2012).

Ale to, že by mohlo jít o "menší" film neznamená, že za něj Scarlett nedostane dobře zaplaceno. Podle některých zdrojů by si mohla přijít na cca 20 milionů dolarů, ale je na místě upozornit, že se kromě hlavní role ujme také produkce. Tahle částka je hodně slušný skok ve srovnání s jedním milionem, který jí byl vyplacen za první Avengers. Na druhou stranu, ve srovnání s údajně 75 miliony dolary, které dostal Robert Downey Jr. za Avengers: Infinity War (2018) jsou to skoro drobné.

Původně proslulý škudla Marvel si ale může dovolit platit hercům podobné sumy. Jeho Marvelovské filmové universum brzy překoná na tržbách 20 miliard dolarů, což je nepřekvapivě rekord. Žádné jiné filmové sérii se nic podobného nepovedlo.

Ostatně, pět z deseti nejvýdělečnějších filmů všech dob jsou marvelovky (Black Panther + všechny čtyři díly Avengers).

A je jasné, že pár stovek milionů do kasičky Marvelu přisypou i třetí Strážci Galaxie. S těmi to vypadalo původně bledě, když byl od Marvelu vyhozen James Gunn, ale jak víme, byl znovu přijat. Dodělá tak The Suicide Squad pro Warner Bros. a DC a poté se vrátí zpět k Marvelu a začne pracovat na třetích Strážcích.

Nyní vyšlo najevo, že by se kamery měly rozjet v průběhu příštího roku. Při trošce štěstí bychom se tak premiéry mohli dočkat v roce 2021 (což byl původní plán), ale spíše bych počítal s rokem 2022. Ale buďme rádi i za to, původně to vypadalo, že bude film odsunut na neurčito.



Zdroj: THR, CB, CB, THR

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat