Saw: Chyběly vám filmy plné brutálních pastí? Žádný strach, vzniká reboot. A neuhodnete, kdo se o něj postará

Za rebootem stojí hodně nečekaná osobnost.

Série filmů Saw začala jako sice brutální, ale také dějově překvapivá podívaná. Ovšem postupem času se zvrhla v přehlídku krvavých pastí a příběh byl odsunut asi na desátou kolej. Nicméně, přestože recenze poslední filmy zrovna nechválily, tak šlo o laciné projekty, které vydělávaly několikanásobky svých rozpočtů, takže vzniklo celkem osm dílů, kdy se ten poslední nazvaný Jigsaw objevil v roce 2017.

A pokud jste doufali, že tvůrci nechají Skládačkového vraha chvíli odpočívat, tak ne, aktuálně bylo oznámeno, že vznikne reboot.

To samo o sobě není překvapením, rebootování/restartování/remakování je stále v módě. Co je ale nečekané je to, kdo se o reboot postará. Bude to totiž komiks Chris Rock (Smrtonosná zbraň 4). Ano, skutečně to bude někdo, kdo se proslavil hlavně komickými rolemi a výstupy.

Nicméně, filmové studio Lionsgate věří, že je ten pravý. Je to jasné ze slov jednoho z šéfů společnosti Joea Drakea:

"Když za námi přišel Chris Rock a popsal nám mrazivé detaily jeho fantastické vize, která je novým pohledem na svět neblaze proslulého Skládačkového vraha, všichni jsme byli pro."

Jak už to tak bývá, Chris prohlásil, že je velkým fandou značky už dlouhou dobu:

"Jsem fanouškem Saw od prvního filmu z roku 2004. Jsem nadšen z příležitosti posunout značku opravdu intenzivním a zvráceným směrem."

Rock se na filmu bude podílet jako výkonný producent a obstará zápletku, scénář pak zajistí Pete Goldfinger a Josh Stolherg, režii Darren Lynn Bousman (režíroval tři díly Saw). Premiéra je naplánována na 23. října 2020.


 Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat