Nevěřte drbům, další film Iron Man se opravdu nechystá

Potvrdil to režisér jedničky. POZOR, SPOILERY!!!

S filmem Avengers: Endgame (2019) skončila Robertu Downeymu Jr. smlouva s Marvelem. A navíc, Tony Stark/Iron Man ve filmu zemřel, takže se předpokládalo, že jsme se s ním rozloučili.

Ovšem, netrvalo to dlouho a začaly se šířit zvěsti o tom, že Robert vyjednává s Marvelem novou dohodu a navíc v traileru na Spider-Man: Daleko od domova (premiéra 4. července 2019) bylo potvrzeno, že existuje takzvaný multivesmír, což rozpoutalo další vlnu spekulací. Na scénu by se totiž dal přivést Tony z jiného světa.

Není tak překvapením, že se objevily dohady o tom, že by mohl vzniknout Iron Man 4. Ale podle vyjádření režiséra prvního a druhého Iron Mana a představitele Happyho Hogana Jona Favreaua to tak rozhodně nevypadá:

"Nemluvili jsme [s Robertem Downeym Jr.] o čtyřce. Mluvil jsem o tom s Kevinem (prezident Marvel Studios Kevin Feige, pozn. redakce), abych zjistil, co mají v plánu, protože zbožňujeme spolupráci s nimi a také tyhle postavy. Bavili jsme se o tom, jaké by to mohlo být a vždy vtipkujeme o šílené příběhové lince Hogana, který by se stal postavou ve stylu Hulka. Žertujeme o tom. Ale v současné chvíli nejsou žádné plány."

Samozřejmě to ale neznamená, že by se Iron Man nemohl v budoucnu vrátit. Ať už s tváří Roberta Downeyho Jr. nebo někoho jiného. Jak už to tak bývá, v komiksu přijalo identitu Iron Mana více postav, takže není nikde psáno, že v dalších filmech neuvidíme jinou verzi Iron Mana. Nicméně, Marvel se aktuálně chce soustředit na jiné postavy, což je asi dobře, přece jen, Iron Man a další působili v Marvelovském filmovém universu více přibližně 10 let let, takže je čas na změnu.



Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat