Hezoun ze Stmívání prý bude novým Batmanem. A lidé se bouří

Robert Pattinson jako další Netopýří muž?

Už nějakou dobu víme, že se Ben Affleck dál nebude prohánět po filmovém světě od DC jako Bruce Wayne/Batman. Pro sólovku Netopýřího muže se hledal jiný a mladší herec.

Objevovalo se několik jmen případných kandidátů a jedním z nich byl i Robert Pattinson, který ztvárnil Edwarda v Twilight sáze.

Jak se zdá, bude to právě on, kdo se stane novým Temným rytířem. Podle dostupných informací je favoritem na roli téhle ikonické postavy. Dohoda s Warner Bros. je údajně na spadnutí.

Režisér Matt Reeves by prý raději zvolil Nicholase Houlta (Beast z filmů X-Men), ale studio Warner Bros. preferuje Pattinsona. Nicméně je možné, že by ještě mohlo změnit názor, což se ale aktuálně nezdá jako příliš pravděpodobné. Ovšem úplně vyloučeno to není. Speciálně pak s ohledem na to, že Pattison ještě nebyl potvrzen a už vznikají petice, které chtějí, aby se role vzdal.

Upřímně, Robert je talentovaný herec, nicméně většina lidí si ho pamatuje jako lesknoucího se upíra z Twilight ságy a umí si ho jen stěží představit v roli drsného bojovníka proti zločinu.

Těžko říct, jestli Warner Bros. bude přihlížet k peskování nespokojenců na internetu nebo ho bude ignorovat. V případě Afflecka se také vzedmula vlna odporu a nakonec se ukázalo, že nebyl špatnou volbou.

Tvůrci nemusejí úplně spěchat, natáčení by mělo začít na konci roku 2019 nebo na začátku roku 2020, premiéra by se pak měla odehrát 24. června 2021 (pokud se datum opět nezmění).

Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat