Co kdyby byl "novým" hlavním záporákem marvelovských filmů Ultron?

Není to špatný nápad.

Thanos (Josh Brolin) byl ústředním padouchem prvních 11 let existence Marvelovského filmového universa. Ale v Avengers: Endgame (2019) dostal na "kokos" a je jasné, že se představí nový záporák, který bude zatápět hrdinům v následujících letech.

Samozřejmě se spekuluje o tom, kdo by to mohl být. Annihilus? Galactus? Nebo snad někdo jiný? A co třeba Ultron (James Spader)?

Ten se nám představit v Avengers: Age of Ultron (2015). Ve filmu byl sice Ultron zabit. Respektive bylo zničeho jeho robotické tělo, ale Ultron je umělou inteligencí a není jednoduché se jí zbavit.

Nebylo by tak překvapením, pokud by se Ultron vrátil. Je velmi mocný, dokáže ovládat předměty na technologické bázi a má velmi jasný cíl, zbavit svět lidí, kteří podle něj představují velké riziko. Zatímco Thanos zabil půlku lidí, aby druhá půlka přežila, Ultron se chce zbavit všech.

A pokud Ultron žije (ostatně, části jeho těla skončily na černém trhu, takže je možné, že v některé z nich se uchovalo jeho vědomí), tak měl dostatek času, aby plánoval naplnění svého cíle.

Ve filmu byl sice Ultron díky Spaderově hlasu skvělý, ale faktem je, že někteří lidé byli zklamaní z toho, jak malou hrozbou nakonec byl. V komiksu jde o mnohem nebezpečnější bytost. Jistě by tak lidé neprotestovali, pokud by se vrátil a rozpoutal ve filmovém světě pořádný rachot.

Kromě toho by to bylo pro Marvel výhodné, protože by nemusel představovat úplně nového zloducha, ale byl by tu někdo, koho už lidé znají a ví, co je zač.

Nicméně, pokud se Ultron vrátí, hádám, že spíše jako vedlejší záporák, který bude pomáhat jinému padouchovi. Ale ať tak nebo tak, bylo by fajn dočkat se jeho "vzkříšení".

Zdroj: Reddit
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat