Chris Evans chce natočit parťáckou komedii s Chrisem Hemsworthem

Z toho by byl hit.

Součástí Marvelovského filmového universa bylo ještě donedávna hned několik skvělých Chrisů (po Avengers: Endgame jich pár ubylo). Řeč je například o Chrisu Evansovi (Kapitán Amerika) a Chrisu Hemsworthovi (Thor).

Ani u jednoho není jistý návrat do marvelovek, byť se ani jeden z nich rozhodně nebrání budoucí možné spolupráci.

SOUVISEJÍCÍ: CHRIS HEMSWORTH BY SE RÁD VRÁTIL DO ROLE THORA

Ovšem, Chrisu Evansovi se zřejmě po spolupráci s Hemsworthem stýská. To není překvapením, jsou skvělými přáteli od roku 2012, kdy spolu natočili první Avengers (2012).

V poslední době navíc vyšlo najevo, že jim bylo zatrhnuto to, aby společně jezdili na propagační turné k Avengers: Endgame, protože údajně "blbli" a nevěnovali příliš pozornosti propagování filmu.

A Evans chce blbnout dál, což je patrné z toho, že přišel s nápadem natočit parťáckou komedii právě s Hemsworthem:

"Užili jsme si spolu spoustu legrace, opravdu jako děti ve škole, rozdělili nás, protože jsme nebyli schopni nic pořádně udělat. Zbožňoval bych, pokud bychom udělali jednu z komedií z 80. letech, kde bychom mohli odhodit postavy, díky kterým jsme známí."

Filmová studia by měla zbystřit. Akční komedie s Hemsworthem a Evansem na plakátě, to by jistě fungovalo. Speciálně pak s ohledem na to, že jsou pánové kamarádi a umí si ze sebe navzájem dělat srandu. Nepochybuji o tom, že by z toho byl trhák. Tak snad se Chrisům někdo ozve a dočkáme se filmu, kde budou blbnout tak, jako v reálu.

Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat