Avengers: Endgame - Black Widow měla mít původně ve filmu hodně odlišný příběh

A nečekaný.

Po událostech v Avengers: Infinity War (2018) se z Black Widow (Scarlett Johansson) stala jedna z vůdkyň Avengers.

Nicméně, původně pro ni tvůrci měli v případě Avengers: Endgame (2019) připraveno úplně něco jiného. Prozradili to režiséři bratři Russoové:

"Jedna z věcí, o které jsme hodně mluvili - a myslel jsem si o ní, že je opravdu závažná, nicméně to pro nás bylo příliš velké sousto, ale chvíli jsme o ní uvažovali - byla myšlenka toho, že čtvrtina dětí nemá rodiče," prozradil Anthony Russo.

"S předpokladem, že měly dva rodiče. Takže na světě byla spousta sirotků. Obrovské číslo. Mám dojem, že v úplných počátcích práce na filmu vedla Black Widow organizaci v [Washingtonu] D.C., která se starala o sirotky. To byl směr, kterým se o pět let později vydala," dodal Joe Russo.

Rozhodně to byla zajímavá myšlenka, ale nakonec očividně nebyla realizována. Russoové naznačili, že by asi bylo příliš komplikované to vysvětlovat (byť měl film nějaké tři hodiny). A pokud jde o mě, měli se spíše soustředit na pozdější dějovou linku Black Widow, pořád nemůžu překousnout to, že se nezapojila do žádné větší akční scény.

Chuť mi ale jistě spraví sólovka Black Widow, která se aktuálně připravuje.


Zdroj: Slate



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat