Konec Avengers: Endgame unikl na internet, vyhlaste národní pohotovost, vtipkuje moderátor Jimmy Kimmel

Komik si utahuje z velkého spoileru.

Nedávno začala na internetu kolovat scéna z Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna 2019), která zřejmě ukázala konec filmu. 

Někteří lidé tak dokonce na nějakou dobou opustili sociální sítě, aby se k nim spoilery o tom, co v marvelovce očekávat nedonesly. 

A moderátor Jimmy Kimmel jde ještě dál:

"Hej, tohle je národní pohotovost, se kterou by měl prezident něco udělat. Viděli jste uniklé záběry z Avengers? Avengers: Endgame nevyjdou dříve než za týden od pátku, ale záběry z filmu zřejmě kolují online. A mají v sobě spoilery, takže bratři Russoové, kteří film režírují, oslovují přímo fanoušky, aby respektovali jejich vize, které se týkají filmů. Poznamenali, že pokud by chtěli, aby někdo zkazil zážitek z filmu, svěřili by to Mattu Damonovi. Mohli to udělat. Nedíval bych se na to. Nechci si to zkazit. Ale má otázka ohledně Avengers v marvelovském universu zní, 'mají tam olympiádu a pokud ano, proč v tom tihle lidi neválejí?' Pokud bych byl Spider-Man, také bych hrál za Lakers. Tak se na to dívám já. Nicméně, prosím nekazte zážitek z Avengers: Endgame a já jsem také neviděl Šestý smysl, takže to platí i pro něj jako laskavost pro mě."

Asi víte, že Šestý smysl (1999) měl v závěru šokující odhalení a mluví se o tom, že podobně překvapivé je i finále Avengers: Endgame. Tak snad se ho nedozvíme dříve než příští týden během premiéry. 



Zdroj: Jimmy Kimmel Live
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat