Avengers: Endgame - Ve filmu se poprvé objevila postava z marvelovského seriálu

No konečně. POZOR, MÍRNÉ SPOILERY!!!

Marvelovské filmy a seriály jsou součástí jednoho vesmíru nazývaného Marvelovské filmové universum. Jsou tedy propojeny a je to často ukazováno. Tedy pardon, malá oprava, je to často ukazováno, ale především v seriálech, ve filmech nenajdete zrovna velké množství odkazů na marvelovské televizní projekty.

Ovšem, v Avengers: Endgame bylo k vidění hodně milé pomrknutí na fanoušky. Když se hrdinové objevili v 70. letech minulého století, tak se Tony Stark (Robert Downey Jr.) setkal se svým otcem Howardem Starkem (John Slattery).

Kromě něj se objevil i Howardův řidič Edwin Jarvis. Pokud pomineme to, že jeho příjmení posloužilo jako inspirace pro jméno umělé inteligence, kterou Tony vytvořil, tak Edwin Jarvis v podání Jamese D'Arcyho byl jednou z hlavních postav v (skvělém, ale bohužel po dvou řadách zrušeném) seriálu Agent Carter o životní lásce Kapitána Amerika (Chris Evans) Peggy Carter (Hayley Atwell).

Je to poprvé, co se postava, která byla představena v seriálu, objevila i ve filmu. Obvykle to bylo naopak.

Ne, že by to mělo pro příběh velký význam, ale byla to fajn připomínka toho, že seriály také spadají do Marvelovského filmového universa.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat