Avengers: Endgame - Plakát k filmu naznačuje, že Avengers už nebudou existovat

Je to spoiler?

Čekání bude brzy u konce, už 25. dubna 2019 (předpremiéru si můžete užít o den dříve) se dočkáme premiéry Avengers: Endgame.

A víme, že se v něm rozloučíme s některými důležitými postavami. Není jasné, zda zemřou, odeberou se do důchodu nebo odejdou nějakým jiným způsobem, to se dozvíme až v samotném filmu.

Nicméně se předpokládalo, že to neznamená konec týmu Avengers, ale jen to, že bude mít nové členy. To ale možná nemusí platit.

V tokijském metru se totiž objevil plakát k Avengers: Endgame s textem, který hlásá: "Avengers skončí. Ve jménu nové naděje."

Vlastně to není až takové překvapení. Endgame ukončí takzvanou Infinity ságu, která se točila kolem Kamenů nekonečna a následující marvelovská etapa se vydá úplně jiným směrem a zdá se, že to bude bez Avengerů.

Samozřejmě není vyloučeno, že budeme některé z jejich členů dál vídat, ale pokud je text na plakátě pravdivý, tak už ne jako tým.

Kdo by je mohl nahradit? To zatím není jasné, nicméně vzniká týmovka The Eternals, takže je možné, že to budou právě tihle geneticky upravení jedinci. Ale to je zatím pouze dohad.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat