Avengers: Endgame - Novináři viděli několik minut z filmu. A díky nim jsou 10x víc natěšení

Redaktoři jsou nadšení.

Marvelovští tvůrci nedávno pozvali několik redaktorů z různých medií a pustili jim dva klipy z očekávané komiksovky Avengers: Endgame. Dohromady to bylo necelých deset minut, což není moc, speciálně pak s ohledem na to, že film jich bude mít téměř 181. Ale lepší než nic.

A jak ony scény na novináře zapůsobily? Velmi dobře. Například ocenili to, že se do centra dění dostaly i postavy, které někdy zůstávaly trošku upozaděné. Kromě toho se dočkáme zajímavých spojenectví, například Iron Mana (Robert Downey Jr.) a Nebuly (Karen Gillan).

Někteří redaktoři nebyli vysloveně sdílní, ale například Dorian Parks z Geeks of Color prohlásil, že se díky daným scénám těší na film ještě 10x víc. Steven Weintraub také neprozradil nic konkrétního, ale to, co viděl by oznámkoval 1*.

Novináři se pak často shodují na tom, že dané scény vyvolávají spoustu otázek. Kromě toho měl být materiál jak milý, tak smutný.

A snad všichni, kteří svůj názor na pár minut z filmu zveřejnili prohlásili něco ve stylu, že to bylo neuvěřitelné. Očividně se tak máme 25. dubna (případně 24. dubna, pokud půjdete na předpremiéru) na co těšit.

Zatím si můžete pustit video, ve kterém herci promlouvají o filmu. Robert Downey Jr. například věří, že není šanci, abychom uhodli, co nás čeká.


Zdroj: CB

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat