Suicide Squad 2: Film "ukradl" herce Marvelu, Deadshota si zahraje Idris Elba

A Harley Quinn se vrátí.

Druhý Sebevražedný oddíl nabídne tým, který bude poskládaný v drtivé většině z nových postav. Ale očekávalo se, že uvidíme i některé, které už známe.

Jmenovitě například Deadshota (Will Smith) nebo Harley Quinn (Margot Robbie). Ovšem, objevily se zprávy, které to zpochybňovaly. Například ty, které tvrdily, že Will Smith se ve dvojce neobjeví a stejně tak Margot Robbie.

Ve druhém případě se nakonec ukázalo, že informace byly mylné, Margot Robbie se s největší pravděpodobností vrátí, ale pokud jde o Willa Smitha, tak ten ne. Nicméně Deadshota uvidíme, bude totiž přeobsazen. A to někým, kdo má s komiksovými projekty zkušenosti. Řeč je o Idrisu Elbovi, který ztvárňuje Heimdalla v marvelovkách (a objevil se i v The Losers)

Režisér a scenárista James Gunn (který původně také působil u Marvelu) a studio Warner Bros. údajně nechtěli nikoho jiného, než Idrise Elbu a nakonec se jim ho podařil získat.

Kromě toho se mluvilo i o návratu Joela Kinnamana jako Ricka Flagga, ale to se zdá být nepravděpodobné.

Ze starých známých tak uvidíme zřejmě Harley a Deadshota, zbytek týmu budou tvořit nové tváře. Ostatně, dvojka má být spíše rebootem, než pokračováním, což není překvapení s ohledem na to, že jednička nebyla přijata zrovna s nadšením.

Datum premiéry je stanoveno na 5. srpna 2021.


Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat