Shazam!: Soupeření Marvelu a DC je kravina, vzkázal producent


Souhlas.

Stačí se podívat do diskuse pod téměř jakýkoliv článek, který se týká filmů od Marvelu nebo DC a je skoro jisté, že tam najdete hádku mezi fandy obou společností.

Ovšem, pokud jde o zaměstnance DC a Marvelu, ti se spíše podporují a přejí si úspěch. Podobně je na tom i producent nejnovějšího filmu od DC Shazam! (premiéra 4. dubna) Peter Safran, který nemá problém s tím pochválit marvelovské projekty a vůbec ho netrápí, že James Gunn natočí pro Warner Bros./DC The Suicide Squad (premiéra 5. srpna 2021) a pak pro Marvel Guardians of the Galaxy Vol. 3/Strážce Galaxie Vol. 3:

"Líbí se mi, že natočí Guardians 3. Jako fanda zbožňuji filmy Guardians. Nemůžu se dočkat toho, až uvidím, co udělá s Guardians."

Kromě toho se vyjádřil právě ke zmiňované rivalitě Marvelu a DC:

"Vždy jsem si myslel, že to, co spojuje komiksové fanoušky je větší než to, co je rozděluje. A tahle celá Marvel/DC rivalita je svým způsobem kravina. Protože jsme popravdě všichni fandové jedné a té samé věci. Zbožňuji skutečnost, že [James Gunn] režíroval film pro Marvel a režíroval film pro DC. A Země se nepřestala točit kolem své osy. Je to v pohodě."

Kéž by podobně přemýšleli i ti, kteří se do krve hádají o tom, jestli je zábavnější Aquaman (2018) nebo Strážci Galaxie.



Zdroj: Uproxx

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat