Sebevražedný oddíl 2: Kteří nováčci se přidají k Deadshotovi a Harley Quinn?

Kteří padouši budou členy týmu?

Po chladném přijetí prvního Sebevražedného oddílu (2016) přišlo nepřekvapivě oznámení, že další film bude spíše rebootem než pokračováním.

Na starost ho dostal James Gunn (tvůrce Strážců Galaxie), který se ujal jak režie, tak scénáře. A jak už víme, bude nám představen výrazně upravený tým.

Sice se vrátí Harley Quinn (Margot Robbie) a Deadshot (Willa Smitha nahradí Idris Elba), ale jinak se můžeme těšit na nové postavy.

Které to budou?

Například Christopher Smith (Peacemaker), což je muž, který natolik miluje mír, že je pro jeho dosažení schopen udělat v podstatě cokoliv, klidně i zabíjet. Mluví se o tom, že by Peacemakera mohl ztvárnit Dave Bautista, což je představitel Draxe z marvelovských filmů, který hlasitě protestoval, když byl James Gunn vyhozen od Marvelu a zvažoval i odchod. Zdá se, že by nemuselo jít jen o prázdná slova.

Dalším členem Suicide Squad by měl Nanaue, který je známý spíše jako King Shark. Asi netřeba připomínat, že jde o přerostlého žraloka, který má lidské chování. Pokud se nemýlím, tak o King Sharkovi se uvažovalo už v případě jedničky.

Představit by se měl i Ratcatcher, což je v komiksu muž, ale ve filmové verzi by mělo jít o ženu. Ratcatcher je protivníkem Batmana, který má slabost pro jedy a kromě toho dokáže ovládat malou armádu krys. Tvůrci hledají herečku jakékoliv národnosti.

Nakonec tu máme zloducha se zvláštním jménem Polka-Dot Man, což je opět padouch působící v domovském městě Batmana Gothamu. Polka-Dot Man má na kostýmu různé barevné body, které se mohou měnit v různé zbraně nebo vozidla.

Je zřejmé, že Warner Bros. chce opět povolat do boje dost bizarní tým. Tak nezbývá doufat, že bude fungovat lépe, než ten první.

Premiéra filmu by měla proběhnout 5. srpna 2021.

Zdroj: Collider
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat