Chris Hemsworth přivítal Deadpoola u Marvelu skvělým obrázkem. A odehrával se Deadpool 2 až po Endgame?

Pár zajímavostí o Deadpoolovi.

Fox se po měsících plánování stal součástí Disneyho. Díky tomu se Marvelu (také patří Disneymu) vrátila práva na X-Meny, Fantastickou čtyřku nebo Deadpoola.

A podle dosavadních informací je to právě poslední zmíněný, u koho se nepočítá s rebootem, ale Marvel bude zřejmě pokračovat v natáčení filmů s Ryanem Reynoldsem.

Kdy se dočkáme trojky, to ukáže čas, ovšem, samozřejmě spousta fandů je zvědavá na to, jak bude Deadpool zakomponován do Marvelovského filmového universa.

Někteří se obávají toho, aby Marvel Deadpoola trošku nezkrotil, ale k tomu zřejmě nedojde a bude se pokračovat v mládeži nepřístupných komiksovkách.

A rozhodně bude zajímavé sledovat to, až se Deadpool potká s ostatními postavami. A právě představitel jedné z nich a to Chris Hemsworth (Thor) přivítal Deadpoola u Marvelu skvělým obrázkem s popiskem: "Naše nemanželské dítě."



Mimochodem, pokud vznikne třetí film a ne reboot, tak budou muset být do Marvelovského filmového universa zakomponovány i první dva filmy a jak se zdá, s tím by nemusel být problém.

Vypadá to totiž, že odehrávaly až po Avengers: Infinity War (2018) a zřejmě i Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna 2019).

U jedničky to úplně jisté není, nicméně finální bitva se odehrávala na troskách plavidla S.H.I.E.L.D.u Helicarieru, který vypadal, že byl zdevastován už před nějakou dobou a je možné, že k jeho zničení došlo během toho, když Thanos (Josh Brolin) luskl prsty. Ovšem, Helicarier byl v marvelovkách zničen už předtím, takže tohle není úplně pádný argument.

Nicméně, v případě dvojky je důkaz o tom, že se odehrává po Infinity War nebo dokonce Endgame trošku lepší. V Deadpoolovi 2 (2018) totiž Deadpool (Ryan Reynolds) zmiňuje Thanose, takže je film zřejmě zasazen do doby, kdy se na Zemi už o Thanosovi vědělo a jelikož se nezdálo, že je pryč půlka lidí, tak jsme se pravděpodobně ocitli už v době, kdy bylo lusknutí zvráceno.

Uvidíme, jak se s tím vším popere Marvel a jakým způsobem zakomponuje Deadpoola do svého vesmíru. Bude hodně zajímavé to sledovat.

Zdroj: Reddit

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat