Captain Marvel: Jak se ve filmu ocitl jeden z nejmocnějších předmětů?

Vysvětlil to režisér. POZOR, SPOILERY!!!

V Captain Marvel samozřejmě nechybělo několik odkazů na ostatní projekty. A i když většina z nich nebyla extrémně podstatná, pár důležitých propojení s jinými filmy tu bylo. Například přítomnost jednoho z Kamenů nekonečna v podobě Tesseractu.

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE PRVNÍ ŽENSKÉ MARVELOVKY CAPTAIN MARVEL

Ale proč se ve filmu zrovna tenhle artefakt ocitl? To je otázka, kterou si asi kladla spousta lidí. Odpověď nabídla spolurežisérka Anna Boden. Nápad prý přišel během jedné ze schůzek tvůrců:

"Opravdu potřebujeme vytvořit úplně nový zdroj energie pro získání její síly? Naší myšlenkou bylo, že mají tuhle věc, ale nic o ní nevědí. Někde v S.H.I.E.L.D.u se prostě povaluje a [Mar-Vell] je schopna ji použít, aby vytvořila pohon s rychlostí světla pro projekt Pegasus. Pouze ona jako mimozemšťan by věděla, že má všechny tyhle schopnosti a vyřešila by, jak je využít."

To je docela pochopitelné vysvětlení toho, proč filmaři vsadili zrovna na Tesseract a také to přidává další důvod, proč by se zrovna Captain Marvel měla v Avengers: Endgame přidat k boji proti Thanosovi (Josh Brolin), když její schopnosti vycházejí z jednoho z Kamenů nekonečna.

Jak moc velkou roli v Endgame sehraje, to se dozvíme 25. dubna 2019.



Zdroj: Empire
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat