Avengers: Endgame - LEGO zřejmě vyzradilo velký spoiler

O co jde?

Oficiální předměty k filmům jsou často docela slušným zdrojem informací. Nejinak je tomu i v případě marvelovských projektů. Režiséři Russoové sice upozornili, že hračky a další předměty se často mýlí, ale v minulosti už jsme mnohokrát byli svědky toho, že hračky ukázaly důležité momenty, které ve filmech skutečně byly.

Zřejmě tu máme další případ. Stavebnice LEGO nazvaná Avengers Compound Battle totiž ukazuje útok na novou základnu Avengerů a z traileru víme, že k tomu skutečně dojde.

Tohle tedy není žádné velké překvapení, ale stavebnice pravděpodobně odhaluje, co je důvodem útoku. Na základně se totiž nachází rukavice Infinity Gauntlet, která prochází analýzou a je chráněna laserovými děly.

Zdá se tak, že se Avengerům a jejich spojencům podaří získat Infinity Gauntlet (kterou měl na konci Avengers: Infinity War k dispozici stále Thanos, byť byla silně poškozena) a Thanos (Josh Brolin) ji samozřejmě bude chtít zpátky.

Je ale na místě upozornit, že LEGO stavebnice nebyly vždy úplně přesné, na druhou stranu, v mnoha případech prezentovaly to, co jsme v kinech skutečně viděli a bylo by hodně zvláštní, pokud by zrovna v případě takto podstatné věci nabízely chybné informace.

Na potvrzení toho, zda skutečně hrdinové získali mocný artefakt si ale musíme počkat ještě pár týdnů, Avengers: Endgame mají premiéru 25. dubna.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat