Avengers: Endgame - Figurka odhalila důležitou věc o Hulkovi

Jakou?

V Thor: Ragnarok (2017) jsme se dozvěděli, že docela dlouhou dobu ovládal tělo Bruce Bannera (Mark Ruffalo) Hulk. V Avengers: Infinity War (2018) se pro změnu Hulk objevil jen na začátku a poté se odmítal znovu ukázat.

Je tak otázkou, jak tomu bude v Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna 2019). Nicméně, na to asi odpověděla hračka s Hulkem, která je oficiálním doplňkem k filmu. Na přebalu figurky je uvedeno:

"Bruce Banner ovládl svou vznětlivost, aby se stal gigantickým super-silným hrdinou Hulkem."

Zdá se tak, že se Banner se znovu naučil kontrolovat své emoce a "dohodl" se s Hulkem na spolupráci.

Od tvůrců víme, že Hulk se nehodlal v Infinity War objevit, protože už měl prostě plné zuby toho, že musel dělat za Bannera "špinavou" práci. Vypadá to ale, že se Bruceovi nějak podaří změnit Hulkův názor a zelený obr bude opět ochoten se zapojit do dění.

Je otázkou, co se změnilo. Není možné, že se dočkáme Profesora Hulka? Tedy verze Hulka, který je vizuálně zeleným monstrem, které známe, ale současně má i v této podobě Bannerovu inteligenci? Nebo bude vztah mezi Brucem a Hulkem jiný? To se dozvíme už příští měsíc, nicméně je jasné, že to pánové nějak vyřeší a oba přiloží ruku k dílu.

The description of Hulk on this toy is interesting. from r/marvelstudios
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat