Avengers: Endgame - Co prozradila potitulková scéna z Captain Marvel?

Co naznačila? POZOR, SPOILERY!!!

Jestliže už jste viděli film Captain Marvel, tak víte, že v potitulkové scéně někteří z Avengers zkoumali komunikátor.

Ten byl pro změnu původně k vidění v potitulkové scéně v Avengers: Infinity War (2018), kde ho Nick Fury (Samuel L. Jackson) použil, aby kontaktoval Captain Marvel (Brie Larson).

Fury se ale změnil v prach a zbyl po něm právě jen komunikátor. Ten se očividně dostal k přeživším hrdinům, kteří se snažili zjistit, k čemu vlastně slouží.

V potitulkové scéně v Captain Marvel jsme pak byli svědky toho, že na scénu vstoupila Captain Marvel.

Co nám to tedy naznačilo? Především to, že tvůrci nebudou zřejmě s představením Captain Marvel v Avengers: Endgame příliš otálet a nebudou to protahovat. Dá se tušit, že scéna se setkáním Avengers s Captain Marvel se neodehraje až v závěru filmu, tím pádem padá teorie o tom, že se Captain Marvel zjeví až v poslední chvíli, aby zvrátila na první pohled bezvýchodnou situaci.

Je pravděpodobné, že do dění zasáhne mnohem dříve a ani nás nečeká žádný velký dramatický příchod téhle supermocné postavy. Jak ukázala potitulková scéna, najednou se objevila se strohou otázkou "Kde je Fury?"

Přestože se někteří lidé obávali, že tvůrci budou Captain Marvel divákům cpát "do ksichtu", protože má být novým pilířem Marvelovského filmového universa, vypadá to, že minimálně v případě momentu, kdy se objeví, z toho nebudou filmaři dělat žádnou velkou vědu a nebudou to prezentovat jako zlomový okamžik.

Jakou konkrétní roli ale bude Captain Marvel mít, to se dozvíme až 25. dubna 2019.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat