Marvel nechal v komiksu vyvraždit skoro všechny X-Meny

Ti se s tím tedy nepářou.

Fandové napjatě čekají na to, až se X-Meni stanou součástí Marvelovského filmového universa poté, co společnost Disney (vlastní Marvel) zakoupila firmu Fox.

Ale pokud je o komiksy, tak tam se odehrála jiná překvapivá událost týkající se neznámějšího týmu mutantů. V komiksové sérii Disassembled byla totiž zabita drtivá většina X-Menů.

Stojí za tím mutant úrovně omega (do té spadají nejmocnější mutanti) Nate Grey alias X-Man (byl stvořen z DNA Cyclopse a Jean Grey), který se rozhodl, že ze světa udělá ráj a byl rozhodnut toho docílit jakýmkoliv způsobem a zbavit se každého, kdo se mu postaví do cesty.

A Nate usoudil, že X-Meni do tohoto světa prostě nepatří a jejich snaha zabránit násilí proti mutantům je vlastně škodlivá a tak jednou energetickou vlnou zabil většinu X-Menů. Ale tak silný útok zabil i jeho.

Ovšem, jeho činy vyděsily běžnou populaci natolik, že začala být lidem aplikována antimutagenní vakcína, která má zabránit tomu, aby se rodili další mutanti.

Pro mutanty to prostě nevypadá dobře, ale je tu malé světlo naděje v podobě dvou legendárních mutantů. Přežili totiž Wolverine a Cylops.

Co bude dál, to ukáží následující díly komiksu Uncanny X-Men, jehož součástí byla právě zápletka Disassembled.

Zdroj: Marvel Comics

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat