Avengers: Endgame - Jakou roli by mohla sehrát velemocná Prastará?

Jak by mohla promluvit do děje.

Stále ještě nevíme, kdo všechno se vrátí v Avengers: Endgame, ale spekuluje se o množství postav. Včetně jedné z nejmocnějších bytostí v Marvelovském filmovém universu a to Prastaré (Tilda Swinton).

Ta je sice oficiálně mrtvá, ovšem Mark Ruffalo (Bruce Banner/Hulk) si v jednom rozhovoru pochvaloval spolupráci s Tildou, což je hodně zajímavé s ohledem na to, že si spolu zatím v žádném filmu nezahráli a také se neví o žádném, který by se měl v blízké budoucnosti objevit.

Logicky z toho tak mnozí usoudili, že je řeč o Endgame. Což by dávalo smysl, protože se ve čtvrtých Avengers bude pravděpodobně cestovat v čase, což by umožnilo přivést zpět na scénu i Prastarou.

Ovšem, je otázkou, jakou roli by mohla v příběhu sehrát. I na to mají někteří fandové odpověď. Předpokládají, že se Bruce společně s Tonym Starkem (Robert Downey Jr.) vydají zpět v čase, aby získali Kameny nekonečna.

A zamíří i do New Yorku, kde se nacházejí hned tři. Space Stone (má ho doktor Erik Selvig), Mind Stone (má ho Loki) a Time Stone, který je ukryt v Sanctum Sanctorum.

Ovšem, dá se tušit, že nebude snadné přesvědčit Prastarou o tom, aby se ho vzdala. Tedy, pokud už neví, co se odehraje v budoucnu díky tomu, že má přístup do Temné dimenze, což jí umožňuje vidět blížící se události.

Nicméně, pokud se Prastará nebude chtít Kamenu nekonečna vzdát, tak by ji mohli Bruce a Tony přesvědčit tak, že by ji požádali, aby nahlédla do budoucnosti právě s pomocí Time Stoneu.

To už by mohl být dost pádný argument.

Je to hezká spekulace, ale potvrzena nebo vyvrácena bude asi až 25. dubna 2019 během premiéry Avengers: Endgame.



Zdroj: Reddit
                


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat