Hvězdné války udělaly zmatek v Marvelovském filmovém universu

Jaký?

Hvězdné války a Marvelovské filmové universum spadají pod stejnou firmu a to Disneyho (který vlastní asi tak 90 % zábavního průmyslu). Ale samozřejmě nejsou zasazeny do stejné reality. Nicméně, bylo potvrzeno, že filmy Star Wars existují i v Marvelovském filmovém universu.

Ne jako něco skutečného, ale prostě jako filmy. Jenže to způsobilo určitý zmatek. Pokud tedy filmy Star Wars jsou součástí marvelovského světa, pak to samozřejmě platí i pro herce, kteří se v nich objevují. A netřeba připomínat, že jedním z nich je i Samuel L. Jackson, který ztvárnil Mace Windua.

Ovšem, s tím přichází jeden problém, Peter Parker/Spider-Man (Tom Holland) bude ve filmu Spider-Man: Daleko od domova (premiéra 4. července 2019) spolupracovat s Nickem Furym (Samuel L. Jackson).

A asi by mu mohlo být docela divné, že ten vypadá přesně jako herec z Hvězdných válek. Není tajemstvím, že Peter je "geekem", takže jistě zná Star Wars od A do Z a tohle je prostě něco, co by mu samozřejmě neuniklo.

Není to zrovna podstatná věc, ale ukazuje to, jak obtížné je kontrolovat každý detail tak velkého universa a jací hnidopichové jsou fandové.

If Star Wars technically exists in the MCU, what will Peter Parker think when he meets Mace Windu? from r/marvelstudios
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat