Avengers: Endgame - Je klíčem k porážce Thanose Kámen nekonečna Power Stone?

Pár věcí to naznačuje.

Jak bude poražen Thanos (Josh Brolin)? To je jedna z nejčastějších otázek, které se týkají Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna 2019).

Teorií je spousta, kdy jsou některé opravdu vycucané z prstu, ale jiné mají relativně logický základ. To se týká i té, která tvrdí, že klíčem k porážce Thanose je Kámen nekonečna Power Stone a planeta Xandar.

Jak asi víte, po událostech ve Strážcích Galaxie (odehrávali se někdy v roce 2014) byl Power Stone ukryt na planetu Xandar, kde na něj dohlížela organizace Nova Corps.

Ovšem během Avengers: Infinity War (2018), zřejmě někdy kolem roku 2017, Thanos Power Stone získal.

Zajímavé ale je, že pouze v tomto případě jsme neviděli, jak se k němu Šílený titán dostal. U ostatních Kamenů nekonečna nám bylo ukázáno, jak se mu je podařilo získat, ale u Power Stone ne, což mnohé diváky zklamalo.

Ale možná zbytečně, protože fandové věří, že útok na Xandar uvidíme v Avengers: Endgame, jenže tentokrát Thanos Power Stone nedostane.

Předpokládá se, že v Endgame budeme cestovat v čase a přeživší hrdinové budou chtít zabránit Thanosovi, aby Kameny nekonečna získal.

Logickým krokem by tak bylo, pokud by se vydali na Xandar, protože to je první místo, na které Thanos zaútočil. A jelikož teď už to Avengers a jejich spojenci vědí, mohli by se na Thanose připravit a ve spojení s Nova Corps ho odrazit nebo dokonce zlikvidovat (což by nemělo být nemožné s ohledem na to, že v dané době ještě neměl ani jeden Kámen nekonečna).

SOUVISEJÍCÍ: LEGO FIGURKY UKAZUJÍ DŮLEŽITÝ MOMENT Z AVENGERS: ENDGAME

Mohlo by jít o epickou bitvu, která by se hodila na závěr filmu (nedávno na internet unikly hračky LEGO, které ukazují bitvu v New Yorku, ale nikde nebylo řečeno, že ta se odehraje ve finále Endgame).

Je to docela uvěřitelné myšlenka a jen pro informaci, Power Stone má fialovou barvu, stejně jako logo Avengers: Endgame. Náhoda? To uvidíme v dubnu.



Zdroj: Reddit



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat