Captain Marvel: Keanu Reeves odmítl roli. A jakou obří sumu by mohl projekt vydělat?

Hodně.

Nejbližším marvelovským filmem je první sólovka Captain Marvel, kterou uvidíme 7. března. A jednu z důležitých rolí (zatím se spekuluje o tom, o kterou postavu konkrétně půjde) ztvárňuje Jude Law.

Nebyl ale údajně první volbou, Marvel chtěl obsadit Keanu Reevese, ovšem ten byl nucen odmítnout. Ne proto, že by se nechtěl stát součástí Marvelovského filmového universa, ale proto, že pracoval na třetím Johu Wickovi (premiéra 16. května 2019).

Nicméně se zdá, že to Marvel nevzdává a rád by s Reevesem spolupracoval v budoucnu, takže je možné, že se sympatický herec objeví v nějakém z plánovaných filmů.

Když už je řeč o Captain Marvel, tak na tu je spousta lidí zvědavých. Přece jen, trvalo to nějakých 11 let, než se Marvel rozhodl dát šanci ženské postavě a to hned jedné z vůbec nejmocnějších.

A analytici věří, že fandové nebudou s návštěvou kin váhat. Odhaduje se, že premiérové tržby z USA a Kanady budou někde kolem částky 160 milionů dolarů. To by byl druhý nejlepší start pro marvelovskou sólovku a to hned po Black Pantherovi (202 milionů dolarů).

Na začátku března uvidíme, zda se analytici nepletli.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat