Batman: Lidé si zvolili nejlepšího nástupce Bena Afflecka

Kdo by se divákům líbil nejvíc?

Nedávno bylo po měsících a měsících v podstatě potvrzeno, že se Ben Affleck skutečně vzdává role Batmana v DC universu.

Režisér Matt Reeves, který má na starosti plánovanou sólovku pátrá po mladším představiteli Bruce Waynea/Batmana, ale aktuálně se neví, kdo by to měl být.

Pokud jde ale o fanoušky, ti mají jasno. Proběhla anketa, která se ptala na to, kdo by měl být novým Netopýřím mužem a výsledky mluví samy za sebe:

3. Robert Pattinson (13 %)



O Robertovi se v poslední době spekuluje a pokud pomineme Twilight ságu, tak je dobrý herec, ovšem na roli Batmana je prostě (alespoň podle mého názoru) málo "ošlehaný" a drsný.

2. Oscar Isaac (21 %)


Oscar už by byl zajímavější volbou. Nebyl by první, kdo by mě napadl, ale to neznamená, že si ho jako Batmana neumím představit. Nicméně by se asi lépe hodil do nějaké jiné role v chystané sólovce Batmana. Docela by mu seděla záporná postava.

1. Armie Hammer (48 %)


O Armiem se mluví už dlouho a očividně ne bezdůvodně, hlasovalo pro něj drtivé množství lidí. A jen pro informaci, Hammer si měl zahrát  Batmana ve filmu Justice League: Mortal, který byl ale nakonec zrušen. Tak třeba se Armie dočká své premiéry v DC universu díky sólovce Batmana.

Ta bude mít premiéru 24. června 2021 (pokud se opět něco nezmění).

Jen pro informaci, v anketě bylo nabídnuto několik předem stanovených jmen, ze kterých hlasující vybírali, takže úplně objektivní výsledky nejsou.

Zdroj: ComingSoon
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat