Avengers: Infinity War - Smrt poloviny galaxie měla původně vypadat jako blikající diskotéka

Jak to?

V Avengers: Infinity War (2018) Thanos (Josh Brolin) docílil svého, získal všechny Kameny nekonečna, luskl prsty a změnil polovinu galaxie v prach.

Byl to působivý moment, ale původně měl vypadat o mnohem zběsileji. Respektive pestrobarevněji. Rozpovídal se o tom Dan Deleeuw, který dohlížel na trikové efekty:

"Pokud se podíváte na film, je tu určitý typický vzhled pro každou schopnost z Kamenů nekonečna, že? Když byly používány jednotlivě a poté, když byly použity najednou, je tu vždy konkrétní barva u každého kamene a zkombinovaly se zajímavými způsoby. A když jsme to začali řešit, protože používal všech šest kamenů, původně tu bylo něco, co jsme zkusili a týkalo se to různých barev, když se každý změnil v prach. A přitom, co vše se dělo, tu bylo příliš světelných efektů a poté přišel nápad, že tu bude prach a jakého vnitřní světlo, jako by tam byla duše a to nakonec bylo tím, co se stalo součástí každé scény."

Původně se tedy počítalo s tím, že budou použity mnohem výraznější světelné efekty odkazující na různé Kameny nekonečna, ale nakonec tvůrci zvolili méně barevnou cestu. A je to asi dobře, přece jen, nešlo o žádný veselý moment, takže záplava barevných záblesků by nebylo to pravé ořechové.

To, co se dělo po lusknutí prstu uvidíme 25. dubna 2019 v Avengers: Endgame.


Zdroj: Collider
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat