Avengers: Endgame - Podle režisérů nemám věřit tomu, co náme naznačují hračky

Opravdu ne?

V poslední době se vyrojila hromada figurek a dalších hraček k filmu Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna 2019), které podle mnohých odhalovaly důležité detaily z příběhu.

A málokdo to zpochybňoval s ohledem na to, že jde o oficiální předměty k Endgame. Ale režiséři filmu tvrdí, že nemáme věřit všemu, co hračky ukazují. Prozradil to spolurežisér Joe Russo:

"Co je zajímavé na úniku hraček je to, že v 99 % případů nejsou přesné. Je to z důvodu toho, že upřímně řečeno jsou hračky buďto upravené nebo jde o staré návrhy nebo úplně odlišné návrhy od toho, co je ve filmu. Hodně se nasměji tomu, když se objeví tyhle úniky hraček, protože já na to reaguji, no dobře, je to skvělé, protože jsou zavádějící [smích]. A to z toho důvodu, že nemají nic společného s filmem."

Jasně, ne vždy jsou hračky přesné, ale v minulosti mnohokrát odhalily to, čeho jsme se ve filmech skutečně dočkali. A upřímně řečeno, pokud hračky neodkazují na svou filmovou předlohu, je to trošku nefér vůči zákazníkům, kteří si koupí něco, co neodpovídá tomu, čeho uvidí v kině.

Bral bych tak slova Joea s rezervou, nedivil bych se, pokud by se ukázalo, že minimálně některé hračky ukázaly skutečné momenty z Avengers: Endgame.



Zdroj: Collider
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat