Avengers: Endgame - Objevila se fotografie přeživších Avengerů. Co prozrazuje?

Koukněte se.

Už delší dobu díky uniklým obrázkům víme, že v Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna 2019) budou mít postavy nové kostýmy.

Aktuálně se objevil snímek, který je ukazuje poměrně detailně. Na fotografii je k vidění původní šestka Avengers, tedy ti, kteří přežili Thanosovo lusknutí prsty.

Při pohledu na obrázek zjistíte pár zajímavých věcí. Většina už se sice tušila, ale přece jen, jde o oficiální snímek, takže to už má nějakou váhu.


Začněme třeba Hulkem (Mark Ruffalo). Je zřejmé, že jeho tvář už není tak "hulkovitá", ale hodně odkazuje na Bruce Bannera. Dá se tak tušit, že Hulk a Banner už nebudou dvě osoby bojující o nadvládu nad jedním tělem, ale naučí se spolu spolupracovat a více se sjednotí. A kromě toho kostým naznačuje, že z Bannera/Hulka zřejmě stane Profesor Hulk, tedy někdo, kdo má Hulkovu sílu a Bannerovi inteligenci.

Fotka potvrzuje, že se Black Widow (Scarlett Johansson) vrátí ke své původní červené barvě vlasů, která k ní prostě patří víc, než nějaký blond přeliv. Zajímavý je také její kostým, který připomíná brnění Wasp (Evangeline Lilly).

Kromě toho můžeme vidět, že bude mít Kapitán Amerika (Chris Evans) brnění s "kovovými šupinami", které odkazuje na jeho "komiksový" ohoz. Podobně je na tom Iron Man (Robert Downey Jr.), jehož brnění taktéž připomíná klasický zlatorudý kostým z komiksů.

A co dodávat k Clintu Bartonovi (Jeremy Renner)? Prostě je z něj Ronin jako vyšitý.

Nejméně změn se pak zřejmě dočkal Thor (Chris Hemsworth). Není úplně dobře vidět, co má na sobě, ale zdá se, že je to brnění, které nosil už v minulosti. Případně je mu hodně podobné.

Už se těšíte na duben?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat