Seriály Lokiho a Scarlet Witch budou drahé "jako prase"

Máme se asi na co těšit.

Tento rok Disney odstartuje svou streamovací službu Disney+ a víme, že jednou z hlavních zbraní, kterou chce vytasit jsou i marvelovské seriály.

Svou sérii dostane například Loki (Tom Hiddleston), Scarlett Witch (Elizabeth Olsen) a Vision (Paul Bettany) nebo Bucky Barnes (Sebastian Stan) a Falcon (Anthony Mackie).

A jestli se obáváte, že seriály budou oproti marvelovským filmům vypadat lacině, tak žádný strach, Disney má v plánu investovat do sérií velké peníze.

Nebylo řečeno kolik, ale mělo by jít o částky, které jsou v případě seriálů hodně nezvyklé. Disney s tím ale nemá problém, protože pokud tím přiláká předplatitele, bohatě se mu to vrátí.

Pokud budeme mluvit o částkách, tak například jedna epizoda Hry o trůny vyjde klidně na 10 milionů dolarů a je možné, že s podobnou sumou budou operovat i projekty od Disneyho. Počítá se s tím, že půjde o minisérie, tím pádem může být to jednotlivých dílů investováno víc peněz, než kdyby měla každá řada cca 20 dílů.

Očekávat tak můžeme skvělou produkci bez laciných triků a úsměvných kulis. Kdy se ale budou mít jednotlivé série premiéru, to prozrazeno nebylo.



Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat