Captain Marvel: Ve filmu nám bude představena supermocná komiksová postava

Která?

V Captain Marvel (premiéra 7. března) nám bude poprvé ukázáno hned několik nových postav, které zatím filmoví fandové neznají.

A nyní vyšlo najevo, že mezi nimi zřejmě bude i Genis-Vell. Minimálně to ukazují (opět) hračky. Objevila se totiž figurka Genis-Vella, která odkazuje právě na film Captain Marvel.

Pokud Genis-Vella neznáte, tak jde o postavu, která používala několik přezdívek jako Legacy, Photon, ale také Captain Marvel.

Původně šlo o superhrdinu, ze kterého se ale stal záporák. Jedná se o syna postavy jménem Mar-Vell (mluvilo se o tom, že jde o postavu, kterou ztvárňuje Jude Law, ale to potvrzeno nebylo, mimochodem, Mar-Vell je původní Captain Marvel).

Nicméně počat nebyl přirozenou cestou. Mar-Vellova partnerka Elysium použila technologii ze své domovské planety Titan (není třeba připomínat, že z ní pochází i Thanos, že?), aby se oplodnila s pomocí genetického materiálu Mar-Vella.

Genis-Vell dostal k dispozici náramky známé jako Nega-Bands a díky nim je neuvěřitelně mocný. Ovšem jejich síla způsobila, že Genis-Vell zešílel a stal se z něj padouch. Naštěstí se ho postupem času podařilo vrátit na tu správnou stranu.

Je otázkou, jak velkou roli bude postava ve filmu mít a to, zda půjde o syna Mar-Vella nebo ne. Přece jen víme, že marvelovští tvůrci nemají problém se výrazně odklonit od předlohy.






Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat