Krotitelé duchů 3: Parádní první upoutávka na vymodlené pokračování

Troška nostalgie.

V roce 2016 tu byl pokus o vzkříšení milované série Krotitelé duchů. Ale nevyšel. Recenze nakonec nebyly až tak špatné, obsazení bylo fajn a camea tu měla většina herců z původních filmů, nicméně ani to nepomohlo a finančně film nezabodoval. 

Zdálo se tak, že se jen tak dalších Krotitelů duchů nedočkáme. Ale naštěstí přispěchal Jason Reitman (syn režiséra původních dvou filmů Ivana Reitmana), který oznámil, že bude režírovat právoplatný třetí díl, který navíc napíše (společně s Gilem Kenanem):

"Vždy jsem se považoval za prvního fandu Krotitelů duchů, když mi bylo šest let, navštívil jsem totiž natáčení. Chtěl jsem natočit film pro všechny ostatní fanoušky. Tohle je další kapitola originální série. Není to reboot. To, co se stalo v 80. letech, stalo se v 80. letech a tohle bude zasazeno do současnosti... Máme spoustu skvělých překvapení a nových postav, se kterými se publikum setká."

Jason pochválil film Paula Feiga z roku 2016, ale dodal, že jeho projekt bude sledovat směr, který nastolily první dva filmy. Neřekl ale, zda se dočkáme také návratu původních herců (kromě Harolda Ramise, který bohužel před pár lety zemřel). 

Kromě slibných slov "Reitmana juniora" se objevila také upoutávka. Ta sice nenabízí záběry přímo z filmu, ale fandové původních Krotitelů duchů si ji jistě užijí. Přece jen odhalený kousek legendárního auta a k tomu ikonická melodie? To zaručeně zafunguje. 

Třetí Krotitelé duchů budou do kin uvedeni v průběhu roku 2020.



Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat