Avengers: Původní tým možná nahradí mladí Avengeři

Uvolní "stará garda" místo mladší?

Marvel chystá hromadu filmů, to není tajemství, ale v drtivé většině nebylo prozrazeno, o čem konkrétně dané projekty budou.

Teď se objevily informace, že jednou z plánovaných komiksovek jsou i Young Avengers o týmu mladých Avengerů.

Jestli jste teď začali juchat, že uvidíme mladší verze už známých postav, tak smůla, tým Young Avengers je poskládán z jiných postav, než těch, které tvoří hlavní tým. Ve filmu by měli být k vidění následující hrdinové:

Hulkling (měňavec s mimozemskými geny jménem Teddy Altman), Hawkeye (není to náš starý známý lukostřelec, ale jeho cvičenka Kate Bishop), Iron Lad (mladík jménem Nate Richards, který má biomechanický oblek), Wiccan (magii ovládající Billy Kaplan), Stature (dcera Ant-Mana Cassie Lang, která má podobnou výbavu) a Patriot (toto jméno nosí v komiksu tři postavy, většinou mají více méně stejné schopnosti jako Kapitán Amerika). Dočkat bychom se měli také Visiona, který zřejmě poslouží jako vůdce týmu.

Spekuluje se o tom, že Kate Bishop uvidíme už v Avengers: Endgame a Cassie Lang bude ve filmu určitě, to už bylo potvrzeno. Tím pádem by Endgame mohla připravit půdu pro Young Avengers, ovšem zatím se údajně pouze pracuje na scénáři, což automaticky neznamená, že dojde k natáčení.

Nicméně po Endgame se rozloučíme s některými postavami a původní tým Avengers už fungovat nebude, takže by nebylo překvapivé, pokud by Marvel dal zelenou jinému týmu, který má navíc vazby na některé už známé postavy.

Uvidíme, čeho se po Avengers: Endgame, kteří mají premiéru 25. dubna 2019 dočkáme.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat