Kolik berou herci od Marvelu? Sumičky, ze kterých se vám protočí panenky

Slušné, slušné.

Marvelovské filmy patří k těm nejvýdělečnějším vůbec, takže je jasné, že si hvězdy mohou říct o slušné částky. A to i přesto, že je Marvel znám jako docela spořivá firma.

Je si jednoduše vědom toho, že velkou zásluhu na popularitě marvelovek mají herci, tím pádem jim posílá na účet horentní sumičky.

Vyšlo například najevo to, že Scarlett Johansson si za chystanou sólovku Black Widow přijde na parádních 15 milionů.

To je totožná suma, kterou dostali Chris Evans za Captain America: Občanská válka (2016) a Chris Hemsworth za Thor: Ragnarok (2017). Stejnou částku pak oba pánové dostali za Avengers: Infinity War (2019) a stejně tak si ji na účet připíší za Avengers 4 (premiéra 25. dubna 2019).

Ale pokud jde o první sólovky, tak je 15 milionů rekordních. Například Robert Downey Jr. dostal za prvního Iron Mana (2008) 500 tisíc dolarů (později se ale jeho plat výrazně zvýšil a to na 50 milionů dolarů), Chadwick Boseman za Black Panthera (2018) 2 miliony dolarů a Brie Larson za Captain Marvel (premiéra 7. března 2019) 5 milionů dolarů.

Mimochodem, náklady na platy herců často ukousnou poměrně výraznou část z rozpočtu. Například u Avengers: Infinity War překonaly výdaje na mzdy hranici 100 milionů dolarů.



Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat