Chudák, Daredevilovi nejdříve zrušili seriál a teď ho v komiksu potkala obrovská tragédie

Marvel ho zřejmě nechce nechat vydechnout.

Ďábel z Hell's Kitchen to prostě nemá snadné. Nejdříve bylo překvapivě oznámeno, že Netflix zrušil jeho skvěle hodnocený a sledovaný seriál po třech řadách a aby toho nebylo málo, tak Marvel pro Matt Murdocka/Daredevila připravil v komiksu ne zrovna veselý osud.

V zápletce nazvané Death of Daredevil totiž Matt skončil v kritickém stavu v nemocnici. A ne, nedostal ho tam žádný záporák, ale dobrý skutek. Matt zachránil člověka před náklaďákem, ale sám to schytal a skončil v kritickém stavu na nemocničním lůžku.

Jeho zranění jsou tak vážná, že to vypadá, že navždy skončí na vozíku. Doktoři totiž nejsou schopni ho "dát dohromady" a nevypadá to, že by se měl Matt Murdock znovu postavit na nohy.

Matt tedy mrtvý není, ale Daredevil zřejmě ano, protože si těžko představit, že by se proháněl po ulicích a bojoval proti zločinu na vozíku.

Samozřejmě to neznamená, že by se Matt musel vzdát své superhrdinské kariéry úplně, nebyl by první postavou, která by se snažila potírat zlo z vozíku (příkladem budiž bývalý Batgirl Barbara Gordon, která kvůli Jokerovi skončila na vozíku a tak přijala novou identitu Oracle a využívá své znalosti technologií, aby pomáhala ostatním superhrdinům), nicméně do ulice už se jako Daredevil Matt nevydá.

Tedy minimálně do doby, než komiksoví tvůrci přijdou s nějakým způsobem, jak ho postavit na nohy. Třeba Mattovi pomůže Tony Stark. Něco takového by neudělal poprvé.

Zdroj: Marvel Entertaiment

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat