Captain Marvel: Je možné, že Nicka Furyho připraví o oko Captain Marvel?

Bude to právě ona?

První ženská marvelovka Captain Marvel se bude odehrávat v devadesátých letech minulého století a ve filmu uvidíme mladého Nicka Furyho (Samuel L. Jackson), který bude mít obě oči.

Předpokládá se, že ve filmu zjistíme, jak o jedno přišel. A teorií, jak k tomu dojde, je několik. Někteří lidé věří tomu, že na vině budou záporáci, jiní, že kočka Goose, která je ve skutečnosti mimozemské monstrum, ale jsou i tací, kteří si myslí, že to bude Carol Danvers/Captain Marvel (Brie Larson), která mu způsobí nepříjemné zranění.

Nick totiž v minulosti prohlásil něco ve smyslu, že když naposledy někomu věřil, stálo ho to oko. Tím pádem je zřejmé, že ho o oko připravil někdo, kdo mu byl blízký a soudě podle upoutávek na Captain Marvel budou mít Nick a Carol Danvers přátelský vztah.

Je možné, že Captain Marvel omylem Nicka Furyho zraní při souboji se záporáky Skrully a Nick jí to nebude moci odpustit. To by mohl být jeden z důvodů, proč Carol opustí Zemi.

Kromě toho, v potitulkové scéně v Avengers: Infinity War (2018) bylo ukázáno, že měl Fury k dispozici komunikátor, kterým mohl kontaktovat Captain Marvel, ale přestože světu v minulosti hrozila hromada nebezpečí a to velkých, tak ho nikdy nepoužil. Je to snad proto, že je stále naštvaný na supermocnou hrdinku?

Je to zajímavá myšlenka, na druhou stranu Fury nepůsobí jako někdo, kdo by byl tak malicherný, že by se kvůli nehodě chtěl mstít a choval v sobě nenávist nějakých několik desítek let.

Kdo připravil Nicka Furyho o oko, to se pravděpodobně dozvíme 7. března během premiéry Captain Marvel.

Zdroj: Reddit

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat