Captain Marvel: Největší hvězdou filmu je kočka, hlásají první reakce

Nečekané.

Už 7. března 2019 Marvel nabídne svou první ženskou sólovku Captain Marvel. A aktuálně proběhly testovací projekce, které mnohé napoví.

Ovšem, první reakce jsou poněkud zvláštní a hlásají něco ve stylu, že nejvíce pozornosti na sebe strhla kočka Captain Marvel (Brie Larson) jménem Goose.

Novinář Steve Weintraub na Twitteru napsal:

"Slyšel jsem, že byla promítána Captain Marvel. Poté, co to skončilo všichni mluvili o té kočce. Ona pro sebe ukradla tenhle film."

Pokud neznáte komiks, tak vás možná zarazilo, že by zrovna domácí mazlíček měl být hvězdou filmu, ale v kreslené podobě je kočka Captain Marvel (mimochodem, nejmenuje se Goose, ale Chewie) ve skutečnosti posledním členem mimozemské rasy Flerken.

Má silně ochranitelské instinkty, pokud jde o Captain Marvel a dokáže být pořádně nebezpečným "zvířátkem". Má gigantická chapadla a dokáže cestovat do takzvaných kapesních dimenzí a teleportovat se.

Otázkou je, jestli filmaři budou respektovat předlohu nebo bude Goose úplně něčím jiným, než je Chewie, ale podle reakcí na testovací projekce je jasné, že tu nemluvíme o obyčejném kočce.


Zdroj: Twitter
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat