Batman: Film bude v roce 2021, ale bez Bena Afflecka

A je to oficiální.

O tom, že Ben Affleck nebude dál ztvárňovat Bruce Waynea/Batmana se mluví už dlouho. Ale zprávy, které se objevovaly, byly hodně protichůdné. Některé tvrdily, že Affleck pověsí kápi na hřebík, jiné, že si chce roli ještě jedno zopakovat. Nakonec byla situace tak zmatená, že snad ani Ben nevěděl, jak to vlastně bude.

Teď už je to ale oficiální, v plánované sólovce Batmana si hlavní roli zahraje někdo jiný. Dal to vědět sám herec, který reagoval na informaci, že se film The Batman objeví v kinech v roce 25. června 2021 tím, že sdílel článek, ve kterém je uvedeno, že předá pochodeň někomu jinému a komentářem:

"Těším se na Batmana v létě 2021 a na to, až uvidím, jak se zhmotní vize Matta Reevese."

Režisér a scenárista Matt Reeves hledá nového mladšího představitele Batmana, který by nahradil Afflecka v komiksovce, která se má inspirovat u noir kriminálek.

Reeves zřejmě nehodlá natočit výbušný blockbuster, ale preferuje Batmana, který je detektivem řešícím zločiny. Kromě toho už v minulosti naznačil, že nechce, aby film příliš navazoval na předchozí DC projekty.

Není to špatný přístup, v komiksech (a hrách) to funguje skvěle, ale teď je důležité hlavně to, aby byl nalezen vhodný představitel mladšího Netopýřího muže.



Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat