Avengers: Infinity War - Ve filmu se Loki dočkal vykoupení, věří jeho představitel

Tom Hiddleston promluvil o Infinity War.

V Avengers: Infinity War (2018) byl už na začátku zabit miláček publika Loki (Tom Hiddleston). Ale ještě předtím se stačil zachovat jako hrdina.

Tom věří, že film byl pro Lokiho jakýmsi vykoupením z hříchů, kterých se dopustil v minulosti. A že jich nebylo úplně málo:

"Vrací se k prvnímu filmu. Zjistil příliš pozdě, že byl adoptován a že jeho pravý otec byl zapřísáhlým nepřítelem jeho dalšího otce a je to neuvěřitelné, emotivně narušující...myslím si, že lidé vždy porozumí tomu, že Loki je utrápenou duší a to, že přesouvá svou bolest na jiné lidi. Ale rozumí také tomu, odkud jeho bolest pochází a tak pro něj mají pochopení. Domnívám se, že první film ho opravdu polidštil a myslím si, že udělal zbytek jeho dobrodružství zajímavým. Díky němu jste si vždy mysleli, že může být zastaven a vykoupen. A podle mého se dočkal vykoupení v Infinity War."

Loki byl nejdříve prezentován jako čistokrevný záporák, ale postupem času se z něj stal antihrdina a v některých momentech dokonce hrdina. To dokázala i zmíněná Infinity War, kde přinesl tu nejvyšší oběť, aby pomohl svému bratrovi Thorovi (Chris Hemsworth).

Nicméně, podle fotek z natáčení je jasné, že se Loki vrátí i v Avengers: Endgame 25. dubna 2019.





Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat