Avengers: Endgame - Je možné, že Thanos nezemře, ale přidá se na stranu těch "dobrých"?

Něco takového by tu nebylo poprvé.

Thanos (Josh Brolin) je největším záporákem prvních deseti/jedenácti let existence Marvelovského filmového universa.

A obecně se očekává, že v Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna 2019) bude jeho hrůzovláda ukončena tak, že ho někdo "sejme".

Ovšem, objevují se i názory, že by to mohlo skončit trochu jinak a to tak, že se Thanos dočká vykoupení a přidá se na stranu těch "dobrých", podobně jako tomu bylo v případě Lokiho (Tom Hiddleston).

SOUVISEJÍCÍ: LOKI SE V INFINITY WAR DOČKAL VYKOUPENÍ, VĚŘÍ JEHO PŘEDSTAVITEL

Ten byl původně čistokrevným padouchem (i když údajně pod vlivem jednoho z Kamenů nekonečna), ale postupem času se z něj stal antihrdina a v několika situacích přímo hrdina.

Podobný vývoj by podle některých mohl být připraven i pro Thanose. A jak k tomuto názoru fandové dospěli?

Hlavním argumentem je to, že se údajně chystá týmovka The Eternals a v komiksu je jedním z členů této skupiny právě Thanos.

Marvel by ho tak mohl použít jako postavu, která propojí The Eternals s jeho ostatními komiksovkami. Navíc, Josh Brolin se vyjádřil v tom smyslu, že by si Thanose klidně ještě znovu zahrál.

Asi by bylo překvapením, pokud by Thanos události v Avengers: Endgame přežil, nicméně tvůrci naznačili, že budeme zaskočeni tím, jak se bude vyvíjet příběh filmu a možná se to týká i toho, že Thanos přežije.



Zdroj: Reddit
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat