Avengers: Endgame - Zachrání svět kočka Captain Marvel? Šílené? Vlastně ani tolik ne

Divná ale ne úplně nemožná teorie.

S blížící se premiérou Avengers: Endgame, která se odehraje 25. dubna, se vynořují další a další teorie o tom, jak bude zachráněna galaxie.

Některé znějí docela pravděpodobně, u jiných si člověk ťuká na čelo. Do druhé skupiny na první pohled spadá i ta, která tvrdí, že klíčem k záchraně vesmíru bude kočka, která doprovází Captain Marvel (Brie Larson).

Kočka? To je prostě uhozené, ne? Ano, asi by to bylo praštěné, pokud by mazlíček Captain Marvel byl pravou kočkou. Jenže jak komiksoví fandové vědí, tak jde o posledního žijícího člena mimozemské rasy Flerken.

V skutečnosti to není roztomilé zvířátko, ale monstrum s hromadou chapadel, které dokáže vstupovat do kapesních dimenzí a odlišných časových linií.

A je v podstatě jisté, že v Avengers: Endgame se bude cestovat v čase a zřejmě i do alternativních světů a právě kočka Goose (v komiksu se ale jmenuje Chewie) by mohla být způsobem, jak se vrátit do minulosti.

Není to nemožné, ale musela by být respektována komiksová předloha, pokud jde o schopnosti Goose/Chewieho. Jenže zatím není ani jasné, zda se z téhle kočky vyklube mimozemšťan.

To se dozvíme už 7. března během premiéry Captain Marvel, která nám asi naznačí i to, zda by Goose 25. dubna opravdu mohl pomoci s porážkou Thanose (Josh Brolin) v Avengers: Endgame.



Zdroj: CBR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat